Albedo

Albedo100 Reflekterende Spray er en svensk oppfinnelse som gjør det mulig å supplere tradisjonelle reflekser med en helt ny måte å bli sett i trafikken. Albedo100 Reflekterende Spray gjør det enkelt å sikre at du, dine barn, dyr og gjenstander synlig i mørket.

Albedo100 har fått internasjonal anerkjennelse og ble nominert som en av de mest interessante nyvinninger i 2015. De er også samarbeid med Volvo Cars / Livet Paint, og det finske Renförbundet å redusere antall trafikkulykker i Finland. 2015 ble også Albedo100 nominert til Årets Produkt i det svenske byggebransjen og har mottatt flere internasjonale priser. – Albedo100 Reflekterende Spray er produsert i Norden, og består av en gjennomsiktig lim, lakk, reflekterende sfærer og drivstoff. For å optimalisere vedheft så forskjellige sprayformuleringer varierer mellom varianter.

Albedo100 er ikke en refleks i tradisjonell forstand, som den har andre egenskaper, men gjør det mulig å bruke en reflekterende overflate på ulike materialer, på større flater og i hvilken form de ønsker. – Albedo100 Reflekterende Spray reflekterer lys i samme retning som lyskilde. Når du har et tynt lag med spray på klær og er opplyst av billykter, se da bare for bilens refleksjon fra sprøytet overflate.

Det finnes en rekke mulige bruksområder for Albedo100 Reflekterende Spray, både for synlighet og for selv å se ting i mørket. I tillegg kan du spraye mønstre og tekster, og på de fleste materialer. Be safe and be seen with Albedo100!