Alpina

Alpina har i år 70 års-jubileum som markedsledende produsent av funksjonalitet og design innen skisko og støvler. Som en av verdens mest kjente skomerker innenfor skisport, bruker vi all vår kunnskap og kreativitet på stadig å videreutvikle gode løsninger og fremragende teknologi. 

Alpina er per dags dato den eneste aktøren med egne skomakere, som også utvikler sko for andre skistøvelmerker.

I år har vi en rekke nyheter, og vi har nå implementert 4dry- membran i tre av våre produktlinjer. 4-dry gir deg en tørrere og varmere skistøvel. 

Dette kombinert med Thinsulate, gjør at du som skiløper kan være trygg på at du alltid holder deg tørr og varm på føttene, slik at du kan oppleve den ultimate skigleden. Vi tør fortsatt påstå at Alpinas toppmodell er verdens råeste. 

Alpina ESK 2.0 har blitt kontinuerlig testet, og videreutviklet i nært samarbeid med en rekke av verdens beste skiløpere. Mange av dagens skistjerner (blant annet
Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Hans Christer Holund og John Kristian Dahl

mfl.) bruker denne støvelen. 

Du finner den i butikken, den må bare prøves på foten! Visste du at Alpina også produserer vinterstøvler, fjellstøvler, fritidssko, alpinstøvler, arbeidssko og verdens beste og varmeste jaktstøvel? Vi er klare for vinteren, er du?

Alpina Nordic og
Alpine 21-22

Langrennstøvler og utstyr