1120-2.jpg

Ultimate Nordic AS overtar Brusletto & Co AS

www.brusletto.no

 

Det er med glede vi kan kunngjøre at vi i dag har blitt enige med aksjonærene i Brusletto & Co AS (heretter omtalt Brusletto) om overtagelse av 100 % av aksjene i selskapet. Overtakelsen omfatter driftsselskapet, varemerket, produksjonen på Geilo og alle ansatte. Eiendomsselskapet Brusletto Eiendom Geilo AS omfattes ikke av transaksjonen.

Brusletto har siden starten i 1896 vært et ledende varemerke på kniv i Norge, med egen produksjon på Geilo.

Brusletto har foruten produksjon på Geilo også et fabrikkutsalg her som Ultimate Nordic ønsker å utvikle ytterligere.

Ultimate Nordic har som ambisjon å videreutvikle Brusletto som et sterkt varemerke med norske tradisjoner. Kniver som lages ved fabrikken på Geilo skal danne en kjerne i dette også i fremtiden. Ultimate Nordic ser en betydelig verdi i varemerket Brusletto og man ser for seg å kunne utnytte også dette bredere fremover innen naturlig tilhørende vare kategorier.

Brusletto vil bestå som selvstendig produksjonsselskap og produktutviklingsselskap, Ultimate Nordic vil være distributør av Bruslettos produkter, dette vil skje på lik linje som Ultimate Nordic er distributør av hvilket som helst annet varemerke. Brusletto vil ha egne ansatte som skal jobbe med produktutvikling etc.

Ultimate Nordic har som ambisjon at Brusletto produkter skal distribueres til flere land fremover. Ultimate Nordic har egen distribusjon i Sverige hvor også Brusletto selvsagt vil inngå som et av de sentrale varemerkene.

Brusletto produktene som varegruppe vil bli lagt under en av Ultimate Nordic sine kategoriansvarlige på lik linje med andre varemerker. Brusletto produkter vil bli lagt til Ultimate Nordic sitt lager på Åndalsnes og distribusjonen vil skje fra Åndalsnes.

Den formelle juridiske overtakelse finner sted fra og med 1.1. 2019, men vi vil umiddelbart igangsette arbeidet med å få dette implementert inn i vår portefølje.

For ytterligere informasjon og eventuelle spørsmål kontakt daglig leder i Ultimate Nordic AS Ingulf Horn tlf. 92201200 eller styreformann i Brusletto & Co AS Ivar Haugen tlf.  93229350.