Banner.jpg

Nordic Grip

Nordic Grip er en sterk merkevare utviklet og designet i Norge for norske forhold. Produktene er utviklet med tanke på brukervennlighet, høy kvalitet og et tiltalende utseende på både produkt og innpakning. Varemerket har opparbeidet seg høy kjennskap i markedet gjennom kvalitetsfokus og en stadig søken etter å utvikle nye produkter. 

Det er særlig gledelig å høre fra våre kunder at reklamasjonsprosenten er så godt som null og sluttkunden er veldig fornøyd med våre produkter. Dette har også gang på gang blitt bevist gjennom å bli best i test flere ganger, blant annet på TV2 hjelper deg.

Med vårt produktspekter skal vi kunne dekke alle behov innen anti skli for store og små. Med Nordic Grip vil man unngå å falle på snø og isbelagte norske veier og fortau om du skal på langtur eller bare fra bilen og inn.

Vi tilbyr et helhetlig konsept med en rød designtråd, kvalitetsprodukter, salgsfremmende hjelpemidler og menneskelige ressurser som sikrer flyt og godt samarbeid.

For sesongen 2020/2021 vil våre bestselgere Nordic Grip Walking, Nordic Grip Running & Hiking, Nordic Grip Easy og Nordic Grip Mini være tilgjengelig for bestilling, med levering mot slutten av november.

Alle våre produkter er CE merket og godkjent i henhold til PPE 2016/425 som kreves av personlig verneutstyr.

Nordic Grip

Brodder