ULTIMATE NORDIC

WORLD OF BRANDS

Om Oss

Ultimate Nordic as (tidligere Trygve Alm AS som senere ble Wenaas Nordic) ble etablert 14. juli 1928 og har i alle år vært et solid selskap fundamentert på gode verdier. De senere år har Ultimate Nordic as gjennom en aktiv pådriver i konsolidering av ulike bransjer vokst kraftig gjennom oppkjøp og innfusjoneringer av andre selskaper, og i dag fremstår selskapet som en betydelig distributør til flere ulike bransjer.

Ultimate Nordic er en ledende nordisk distributør innen sport og outdoor, bygg, proff, og industri samt til profilerings bransjen. Ultimate Nordic as har oppnådd en ledende posisjon gjennom å distribuere et bredt utvalg av internasjonalt kjente merkevarer til markedsmessig gode betingelser.

Ultimate Nordic as skal være en av bransjens mest attraktive leverandører både for våre kunder og de varemerkeeiere vi representerer.

Ultimate Nordic as tilstreber hele tiden å ha markedets mest spennende varepakke, Ultimate Nordic as søker å representere merkevare lederne innen alle de produktområdene vi opererer i. Ultimate Nordic as skal være et av de faglig beste miljøene i alle de bransjer vi opererer i, og vi legger stor vekt på faglig kompetanse og opplæring innen vårt produktsortiment. Ultimate Nordic as ønsker å gi våre kunder forutsigbarhet, åpenhet og stadig nye markedsmuligheter gjennom vårt omfattende produktutvalg. Ultimate Nordic as skal være den ledende innen kategoriutvikling, lønnsomhet og leveringspresisjon av våre produkter.

Det skal være lønnsomt, enkelt og ikke minst trivelig å jobbe med Ultimate Nordic as!

Ultimate Nordic

Tevlingveien 23

1081 Oslo

Tlf: 22 57 50 50

Mail: KundeserviceNO@UltimateNordic.no